De uitbreiding aan onze Belgische kant is een antwoord op de groeiende vraag van onze Belgische klanten en de groeikansen die we zien in Noord-Frankrijk. We zijn ervan overtuigd dat onze veiligheidsgerichte aanpak en onze inzet voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) goed ontvangen zullen worden op de Franse markt.
Karim Fraouti, Commercieel directeur Forum Jobs France
Banner WORLDWIDE TALENT 13

Een prachtig Frans-Belgisch verhaal

Forum Jobs, leider in de uitzendsector in België met 55 vestigingen over het hele land, kondigt met trots zijn uitbreiding naar Frankrijk aan. Voortbouwend op onze sterke historische banden met Frankrijk, als pioniers op het gebied van grensoverschrijdende arbeid, zijn we verheugd om deze volgende stap te zetten.

Met reeds zeven vestigingen in de Belgische grensstreek (Roeselare, Menen, Moeskroen, Izegem, Kortrijk, Ieper, Waregem) is ons bedrijf goed geplaatst om tegemoet te komen aan de behoeften van werknemers en bedrijven aan beide zijden van de grens.
Banner WORLDWIDE TALENT 18
Banner WORLDWIDE TALENT 19

Een echte band is zeldzaam. Een professionele band is nog zeldzamer. Forum Jobs zorgt elke dag voor deze LINKS.

Wij zijn professionele facilitators. Wij vinden de werknemer die u kunt vertrouwen en die uw bedrijf kan helpen groeien.

Bovendien is veiligheid bij Forum Jobs meer dan een prioriteit, het is een kernwaarde die diep in ons DNA zit.

Wij zijn vastbesloten om rekruteringsoplossingen aan te bieden die de veiligheid en het welzijn van iedereen garanderen.

We geloven ook sterk in onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Ons MVO-beleid weerspiegelt ons streven om een positieve bijdrage te leveren aan de gemeenschap, zinvolle werkgelegenheid te bieden en duurzame ontwikkeling te bevorderen.

DSF3294 v2 v3 lores
Banner WORLDWIDE TALENT 21

Ons veiligheidsbeleid

Forum Jobs zet zich in voor de veiligheid en het welzijn van al onze medewerkers, inclusief onze uitzendkrachten, en cultiveert een sterke veiligheidscultuur binnen onze organisatie.

Ons uiteindelijke doel is nul ongevallen en om dit te bereiken implementeren we een aantal maatregelen.

Banner WORLDWIDE TALENT 15

Ons beleid voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Forum Jobs gelooft sterk in haar verantwoordelijkheid als bedrijf voor de maatschappij en het milieu waarin wij actief zijn.

Onze betrokkenheid bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) komt tot uiting in onze concrete acties op alle niveaus van onze organisatie.

Als belangrijke speler in de uitzendsector zal Forum Jobs actief zijn in verschillende sectoren in Frankrijk, waaronder Transport, Industrie, Tertiair, Agrovoeding, Bouw en Nucleaire sector. Dankzij onze uitgebreide expertise op deze gebieden kunnen we gespecialiseerde rekruteringsoplossingen van hoge kwaliteit bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van elke bedrijfssector.

Banner WORLDWIDE TALENT 11
Banner WORLDWIDE TALENT 16

Het DNA van Forum Jobs :

Al deze initiatieven maken integraal deel uit van het DNA van Forum Jobs. Wij zijn trots op onze inzet voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en streven er elke dag naar om een positief verschil te maken in onze gemeenschappen en ons milieu.

Samen kunnen we bouwen aan een betere toekomst voor iedereen.

Contacteer ons:

Forum Jobs Dunkerque
Hotel d’entreprises de Dunkerque
27 Rue Watteau
CS 30081
59430 Saint Pol Sur Mer
dunkerque@forumjobs.fr

Banner WORLDWIDE TALENT 5

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Forum Jobs France

Contacteer ons!

Hallo, We hebben uw verzoek ontvangen.